Evenementen

HEART FOR...organiseert naar bedrijven en verenigingen toe allerlei evenementen 'op maat' en dit als FEEL GOOD EVENT PLANNER. Zoek jij voor jouw bedrijf dàt evenement dat nèt een tikkeltje anders is? Wil jij iets aanbieden aan jouw personeel waardoor je je medewerkers of klanten die tools aanreikt waarmee men zich beter gaat voelen op fysiek en/of emotioneel vlak? Help je jouw leden van je vereniging een nieuwe wereld te ontdekken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor alle informatie ivm de mogelijkheden!

Hierbij alvast enkele ideetjes:

- Je organiseert een feestje of receptie maar je wilt de avond met een extra activiteit inzetten? Wij bieden jou een initiatieworkshop kizomba aan. Deze dans is voor iedereen toegankelijk en vergt geen uitzonderlijke conditie!

- Wil je een totaalprogramma voor een namiddag of een dag 'feel good activiteiten' onder de vorm van voordrachten of initiaties? Wij stellen jou een programma voor rond een bepaald thema en contacteren de juiste mensen die hun bijdrage kunnen leveren aan het welslagen ven je evenement! Dit kan rond creativiteit, wellness, dans en muziek, imagocoaching en styling, meditatie/ beweging/ gezondheidsleer en-voeding.... en nog veel meer.... 

- Organiseer een uitstap  rond een bepaald thema: kunsthistorisch/ artistiek, gezondheid en/of genieten op culinair vlak, dans en muziek/beweging,  wellness en/of bewustwording. Met onze jarenlange ervaring op kunsthistorisch en toeristisch vlak en alle Heart For...activiteiten, stellen wij dàt programma samen dat precies beantwoordt aan jouw noden!

ENKELE IMPRESSIES VAN ONS HEART FOR...ONTDEKKINGSWEEKEND OP ZATERDAG 22 JUNI 2013

De kleurenanalyses door Monica Bermudez van Armonia Coaching

   

 

Creativiteitsworkshops door Min Spillemaeckers / De voordracht over Ayurveda door Luk Van de Woestyne

    

 

De workshop kizomba door Heart For Kizomba

En de meditatieworkshop door Jean Elmont van InLogosCoaching...

De opendeurdag op zondag bij Heart For, de behandelingen door een Jojobacare specialiste op maandag...

HEART FOR KIZOMBA STOND OP 7 AUGUSTUS 2014 OP DE KATTENDIJK TIJDENS ANTWERPEN DANST!

 

 

 

 

OP 24 AUGUSTUS 2014 VERLEENDEN WIJ ONZE MEDEWERKING AAN DE BENEFIET DANSAVOND TVV DE MUCOVERENIGING IN HET ROYAL ASTRID HOTEL TE OOSTENDE