Geplande danslessen

START ZOMERCURSUS KIZOMBA TE ANTWERPEN OP WOENSDAG 11 JULI VOOR BEGINNERS+ EN HERBEGINNERS - CHOREO CLASS VOOR INTERMEDIATE DANSERS 

Onze manier van lesgeven? Je krijgt een stevige basis authentieke kizomba. We reiken jou de puzzlestukjes aan zodat je zelf de puzzle leert maken (lees: je eigen dans creëert). We vertellen jou meer over de verschillende soorten kizombamuziek en hoe je je dansstijl daaraan kunt aanpassen. We leren je vlot leiden en volgen in social dancing. Kizomba dansen wordt ook voor jou 'begrijpbaar'. Voor wie al wat kan dansen geven we les op verschillende snelheden door extra uitdagingen in de les aan te geven. Doordat we les geven in kleine groepen volgen wij jou maximaal op en geven we zoveel mogelijk tips!

Waar? Haïfastraat 11 te 2030 Antwerpen (1ste verdieping van het voormalige gebouw van Grimaldi Belgium). De locatie is vlot bereikbaar via de afrit Ekeren op de ring. Volg Haven 101-490. Aan de afrit 180 graden terugdraaien naar de Noorderlaan richting centrum. Ruime parkeergelegenheid in de buurt (gratis). Vermijd de drukte van de binnenstad en de werken aan de Noorderlaan door deze afrit te nemen. Rij je toch vanuit de binnenstad, volg dan de Vosseschijnstaat (achterkant Metropolis) tot aan het dierenasiel en kruis de spoorlijn, draai 180 graden terug en bereik vlot onze locatie!

Wanneer? 6 woensdagen van 11 juli tot 15 augustus

Wanneer?  Beginners en improvers om 19u30 (2 uur les met korte pauze)

                  Intermediate choreo class om 21u15 (tot 22u30)

Prijs?

Beginners:    15 euro per avond. Voor de hele reeks ineens (6 lessen) betaal je 75 euro (5+1 gratis)

Intermediate:12 euro per les. Voor de reeks van 6 lessen betaal je 60 euro (5+1 gratis)

Graag vooraf aanmelden via email naar mariannedumon@hotmail.com zodat we een idee hebben van het aantal M/V.

Verder verzorgen wij danslessen voor kleine en grotere groepen, in een reeks of in workshopvorm (op aanvraag), prive of openbaar. Wij zorgen ervoor dat u op korte tijd een goede basis hebt, met maximale begeleiding doordat we vooral in kleine groepen of per koppel werken. Contacteer ons voor meer info! Dit kan op onze eigen locatie gebeuren of op verplaatsing.