Heart For Dance

BACHATANGO WORKSHOP OP ZATERDAG 24 MAART OM 19 UUR

Bachatango is een fusion van bachata en tango. Het kan gedanst worden op echte bachatango muziek waar beide ritmes inzitten, maar ook op neo-tango of gewoon op bachata. We leren jullie vooral  te spelen met de beide ritmes en de overgang  te maken van de bachata-basispas en -figuren naar echte (Argentijnse) tangomoves. Wij benaderen de bachatango vanuit de originele bachata (geen bachata sensual) en combineren dit met de meer intimistische Argentijnse tango. Het correct leren leiden/ volgen en uitvoeren van de tangobewegingen vinden wij van groot belang. Bij ons hoef je geen extreme hoofdbewegingen te verwachten noch body rolls. Onze manier van lesgeven is dus toegankelijk voor elke leeftijd!

Wie zijn wij? Marianne Dumon (Heart For Dance en Heart For Kizomba) en Ludo Lemmens dansen reeds vele jaren salsa, bachata en tango. Bachatango is voor ons dan ook de perfecte fusion van 2 dansen die wij met heel veel passie beoefenen.

Waar? Heart For Dance-locatie in de Haïfastraat 11 te 2030 Antwerpen

Wanneer? Op zaterdag 24 maart om 19 uur, voorafgaand aan de milonga met DJ Billy. De workshop kan op zichzelf gevolgd worden zonder deelname aan de milonga.

Bijdrage: 5 euro voor de workshop. 7 euro voor de milonga (van 20u tot 01.00 u)

Graag vooraf inschrijven per email naar mariannedumon@hotmail.com zodat we een idee hebben van het aantal M/V