Heart For Dance

Hou alvast zaterdag 30 september vrij voor een namiddag initiaties kizomba, lindy hop, rueda de casino en bachatango! Zie homepage.

Voor gedetailleerde info ivm nieuwe lessenreeksen, feestjes of workshops zie 'workshops' pagina

NIEUW ! NIEUW ! NIEUW ! Start cursus BACHATANGO op donderdag 5 oktober!

Bachatango is een fusion van bachata en tango. Het kan gedanst worden op echte bachatango muziek waar beide ritmes inzitten, maar ook op neo-tango of gewoon op bachata. We leren jullie vooral  te spelen met de beide ritmes en de overgang  te maken van de bachata-basispas en -figuren naar echte (Argentijnse) tangomoves. Wij benaderen de bachatango vanuit de originele bachata (geen bachata sensual) en combineren dit met de meer intimistische Argentijnse tango. Het correct leren leiden/ volgen en uitvoeren van de tangobewegingen vinden wij van groot belang. Bij ons hoef je geen extreme hoofdbewegingen te verwachten noch body rolls. Onze manier van lesgeven is dus toegankelijk voor elke leeftijd!

Wie zijn wij? Marianne Dumon (Heart For Dance en Heart For Kizomba) en Ludo Lemmens dansen reeds vele jaren salsa, bachata en tango. Deze cursus is voor ons dan ook de perfecte fusion van 2 dansen die wij met heel veel passie beoefenen.

Waar? Heart For Dance-locatie in de Haïfastraat 11 te 2030 Antwerpen

Wanneer? Afwisselend op woensdag of donderdag in onderling overleg met de leerlingen. Mail ons voor meer info!

Beginners van 19u30 tot 20u45 (basispassen van bachata zijn gekend/ geen tango-ervaring nodig)

Intermediate van 20u45 tot 22u 

Om de intermediate cursus te volgen vragen wij je ook de beginnersreeks mee te doen (aan promo tarief). Je dient ook minimaal een jaartje tango te dansen. Ocho's, giro's, gancho's worden verondersteld gekend te zijn). 

Prijs? 10 euro per les (per niveau)

Graag vooraf inschrijven per email naar mariannedumon@hotmail.com zodat we een idee hebben van het aantal M/V