The Precious Line

The Precious Face Line staat voor duurzame anti-age producten die een krachtige werking hebben op het gezicht en de omgeving van de ogen. De unieke eigenschappen van een exclusieve mengeling van zink, magnesium, koper, vitamine A en C (activators van collageen) en rozenbottelolie zorgen voor een perfecte opname door de huid. Door de krachtige werking dringen deze uiterst heilzame bestanddelen door tot in de diepste epidermislagen en wordt de huidvernieuwing optimaal gestimuleerd. Hierdoor verbetert ook de productie van collageen en is er na enige tijd een duidelijke versteviging van de huid te zien.

ANTI -AGE FYTO REGENEREREND SERUM   49 EUR

Een krachtig werkend anti-aging serum op basis van sheaboter (bevordert de elasticiteit van de huid/ anti-rimpel), essentiële olie van violet absolute (kalmeert  de huid) en een combinatie van Algae Chlorella (groene algen) en zeewater (bevordert de microstimulatie of de toevoer van bloed naar de kleinste bloedvaten). Het extract van Acmella Oleracea (ook wel een natuurlijke botox genoemd) bevordert de celvernieuwing waardoor uitgesproken tekenen van veroudering verzacht worden. Het serum zorgt voor een intensieve anti-rimpel behandeling door vermoeide, droge en gevoelige huid te revitaliseren. 

Beauty Tips:

Breng 's morgens en 's avonds aan op een gereinigde huid vooraleer enig ander product op het gelaat aan te brengen. Laat een minuutje inwerken tot volledig ingedrongen. Vermijd ogen en lippen. Aangeraden tijdens periodes van vermoeidheid of wisseling van de seizoenen. Ook als extra'tje tijdens een beuaty behandeling.

HYDRATERENDE OOGGEL (lifting)    30 EUR

Speciaal ontworpen voor de uiterst gevoelige huid rond de ogen is deze ooggel van de laatste generatie een combinatie van 3 plantaardige elementen: Het extract van de Kigelia Africana die zorgt voor een liftend, verstevigend effect.; Het extract van de Quillaja Saponaria (zeepschorsboom) hydrateert de huid , evenals  het extract van de Ceratonia Siliqua (Johannesbroodboom) dat bovendien ook rijk aan anti-oxidanten is.

Beauty tips:

Breng de ooggel 's morgens aan op de delicate huid rondom de ogen door lichte, kloppende bewegingen met de vingers, van binnen naar buiten. Indien even in de koelkats bewaard net voor het gebruik dan zorgt de ooggel bovendien voor een verkoelend en relaxerend effect. Sterk liftend en tonifiërend en helpt rimpeltjes veminderen.

ROZENBOTTELOLIE  25 EUR

Rozenbottelolie met zijn hoge concentratie aan polyonverzadigde vetzuren en vitamine A, stimuleert de vernieuwing van de huid door de regeneratie van de celmembranen. Na slechts enkele dagen merk je dat je huid stralender, zachter en elastischer wordt en dat vlekjes beginnen te vervagen.

Beauty tips:

Breng 's ochtends en 's avonds enkele druppeltjes olie aan op de droge of te behandelen huid en masseer lichtjes in. Voor de droge huid is dit een absolute topper!