Wellness

OPENINGSUREN VAN ONZE PRAKTIJK IN KAPRIJKE (Plein 62):

Contacteer ons aub per mail of op het nr 0476 50 28 07 om een afspraak te maken voor een behandeling of voor de aankoop van producten. Wij staan u met veel plezier ten dienst! Voor een overzicht van de behandelingen, klik hier!

Meer algemene info over de praktijk leest u hieronder:

In ons 'voormalig kantoor' bieden wij wellnessbehandelingen aan onder de vorm van massages, schoonheidsbehandelingen en aromatherapie-tips. In de afgelopen jaren  hebben wij , tijdens onze 'carrièreswitch', enorm veel nieuwe dingen mogen ontdekken die een weldaad zijn voor lichaam en ziel. Aan de hand van tal van opleidingen ging er een heel nieuwe wereld voor ons open. Zo hebben wij de opleiding tot  Gezondheidsconsulente , Massagetherapeut en Schoonheidsspecialiste afgerond. Onze 'nieuw opgedane kennis' willen wij nu maar al te graag met jou delen onder de vorm van behandelingen, maar ook onder de vorm van workshops allerhande.

Aangezien wij ons niet zozeer profileren als een traditioneel schoonheidsinstituut maar wel als een wellness-praktijk, bieden wij in eerste instantie combinaties van behandelingen aan. Deze combinaties of wellnesspakketten helpen jou even te onthaasten, te relaxeren. Hierbij gebruiken wij de producten van Jojobacare op basis van jojobaolie en 100% natuurlijke geuren enerzijds, maar we helpen u ook met veel plezier kennis te maken met de bionatuurlijke producten van het Italiaanse merk Jala! Deze producten zijn een ware weldaad voor het lichaam, ontwikkeld vanuit een Ayurvedisch, holistische kijk op gezondheid, op basis van planten, kruiden en etherische oliën van 100% natuurlijke oorsprong. 

 

We geven je ook graag tips om hiermee verder thuis aan de slag te gaan. Onze missie is jou een manier aan te reiken die je helpt je beter te doen voelen of tenminste de mogelijkheden te tonen die er zoal bestaan om gemakkelijker met de dagelijkse stress te leren omgaan.

We bieden op regelmatig basis workshops aan ivm meditatie, wellness, aromatherapie enz...Wil je je echter liever in onze praktijk een uurtje laten verwennen? Bekijk dan de verschillende pakketten die we aanbieden en contacteer ons per mail, sms of telefoon. Als we met een behandeling bezig zijn kunnen we jou jammer genoeg niet onmiddellijk te woord staan, dit om de kwaliteit van oolio di rosa mosquetanze diensten te waarborgen, maar spreek ajb een bericht in. We bellen je zo spoedig mogelijk terug.

PRIJSLIJST JALA uitgedrukt in euro:

25 €  Olio di rosa mosqueta (rozenbottelolie)                                                          

25 €  Hydraterende lichaamscreme met karitéboter     

30 €  Tonificerende lichaamscreme met olio di rosa mosqueta                         

22 €   Hydraterende lichaamsmelk met kamille en aloë            

12 €   Handcreme met lavendel en kamille                                                             

15 €  Relaxerende douche-olie                                                                                 

49 €  Regenererende anti-age serum                                                                        

30 €   Hydraterende ooggel (lifting)                                                                            

39 €   Hydraterende gezichtscreme met violet en roos                                           

38 €   Voedende gezichtscreme met kamille                                                             

42 €   Anti-age gezichtscreme met arganolie                                                            

19 €  Demaquillant met kamille                                                                                 

KENNISMAKINGSACTIE BIJ HEART FOR WELLNESS:

Boek NU jouw wellnesspakket aan introductieprijs en ONTDEK  jouw kennismakingspakket met Jala en/ of Jojobacare producten.

 

 

Kies bewust voor 'natuurlijke' verwennerij ! Gezondheid in lichaam en geest door ethische producten die de huid voeden en voor een hernieuwde balans zorgen !